25.05.2021      268      0
 

25 травня – день Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України


Президент України Володимир Зеленський підписав Указ «Про День Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації», відтепер його відзначатимуть, щорічно, 25 травня.

«Ураховуючи значення Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України для забезпечення національної безпеки та захисту державного суверенітету України, її інформаційного простору» – йдеться в Указі Президента України. 

Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України є державним органом, який призначений для забезпечення функціонування і розвитку державної системи урядового зв’язку, Національної системи конфіденційного зв’язку, формування та реалізації державної політики у сферах криптографічного та технічного захисту інформації, кіберзахисту, телекомунікацій, користування радіочастотним ресурсом України, поштового зв’язку спеціального призначення, урядового фельд’єгерського зв’язку, а також інших завдань відповідно до закону.

Вітаємо працівників Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України з професійним святом!

Бажаємо великих перемог, підкорення нових вершин, щоб професійні зусилля були винагороджені повагою і довірою громадян, впевненістю у надійному і справедливому захисті.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *