25.05.2021      201      0
 

У полі зору РДА: «Велике будівництво», виконання бюджету, ремонт доріг та підготовка до відзначення Дня Конституції України


24 травня під головуванням голови районної державної адміністрації Валерії Бандурко  відбулась щотижнева нарада за участю заступників Романа Хоменка і Богдана Солошенка, керівника апарату Аліни Плахотної та керівників структурних підрозділів райдержадміністрації.

Голова райдержадміністрації спільно з  керівниками структурних підрозділів підбили підсумки роботи тижня, що минув та визначили план роботи на поточний тиждень.

У ході наради розглянуто питання кадрового забезпечення управління соціального захисту населення РДА, розробки заходів з відзначення  25-ї річниці Конституції України, стану робіт з ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення, реалізації в районі програми Президента України #Великебудівництво.

Заслухано звіт  про виконання районного бюджету за I квартал 2021 року. Обговорено нагальні питання, які будуть винесені на розгляд чергової сесії Черкаської районної ради.

За підсумками наради дано ряд доручень, зокрема, здійснити аналіз об’єктів, організацій, установ, які мають проектно-кошторисну документацію з експертизою для включення до програми #Великебудівництво.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *