13.09.2021      154      0
 

В області всі громади підготували прогнози місцевих бюджетів


Відповідно до бюджетного законодавства, місцеві державні адміністрації, виконавчі органи рад не пізніше 1 вересня 2021 року розглядають прогнози місцевих бюджетів на 2022-2024 роки та виносять їх на розгляд депутатського корпусу. За даними ІАС «LOGICA», у визначений законодавством термін прогноз бюджету розглянули та винесли на розгляд рад виконавчими комітетами 71 із 71 місцевих рад області.

Як відзначають у Департаменті фінансів ОДА, попри те, що зазначений документ в такому вигляді робиться вперше, 16 місцевих фінансових органів (Іркліївської, Зорівської, Баштечківської, Степанківської, Бужанської, Леськівської, Шевченківської, Гельмязівської, Піщанської сільських, Лисянської, Буцької, Вільшанської, Драбівської селищних, Шполянської, Жашківської та Звенигородської міських рад) у найкоротші строки підготували прогнози місцевих бюджетів на 2022-2024 роки з випередженням графіку.

Нині триває процес розгляду прогнозів місцевих бюджетів на пленарних засіданнях рад. Станом на 08 вересня депутатським корпусом 43 рад (61 % їх загальної кількості) прийнято відповідні рішення, по інших – розгляд заплановано на черговій сесії відповідно до графіків пленарних засідань.

За інформацією пресслужби Черкаської ОДА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *