02.02.2021      222      0
 

Черкащини розповідають про успішні кейси програми “5-7-9”


Брак знань, досвіду управління та відсутність доступних фінансових інструментів — це проблеми, які стояли на заваді до розвитку власної справи Юрія Лісяного, власника підприємства, що надає послуги з перевезення продуктів харчування.

Юрій шукав інформацію, розглядав нові напрямки для розширення бізнесу і прийняв рішення на користь державної програми доступних кредитів 5-7-9.

Підготувавши пакет документів, він взяв участь у програмі Доступного кредитування “5-7-9”. Він створив робочі місця та запустив СТО “Car-Service”, яке успішно продовжує працювати. Як це було можна переглянути у відео.– Не бійтеся, треба вірити в себе і любити свою справу. Звертайтеся за порадою, просіть допомогу, розглядайте програми підтримки, в тому числі, і від держави. Кредитна програма 5-7-9 легка в оформлені, єдине що потрібно буде надавати звіти, але це вчить правильно працювати, — говорить Юрій.

Більше про програму доступних кредитів та безкоштовні навчальні матеріали з підготовки бізнес-плану: https://sme.gov.ua/579start/

За інформацією пресслужби Черкаської ОДА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *