20.09.2021      345      0
 

Перевірка організації роботи віддалених робочих місць


На першочерговому контролі голови Черкаської райдержадміністрації Валерії Бандурко завжди перебувають діти, які потребують особливої уваги – діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти в складних життєвих обставинах.

Вчасна допомога та підтримка таких дітей зменшує в подальшому кількість дітей, які залишаються без батьківського піклування, забезпечує право кожної дитини жити та виховуватись в біологічній родині.

Для організації ефективної роботи щодо забезпечення прав дітей на територіях ліквідованих районів в службі у справах дітей Черкаської райдержадміністрації створені віддалені робочі місця.

З метою вивчення питання ефективності роботи сектору з питань усиновлення, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування № 1 служби у справах дітей райдержадміністрації, начальник служби у справах дітей Черкаської райдержадміністрації Інна Походенко відвідала віддалені робочі місця на території колишнього Смілянського району.

В ході зустрічі з завідувачем сектору Зоєю Баранюк опрацьовано та вивчено питання:

про виконання контролю за дотриманням законодавства щодо захисту прав дітей в Балаклеївській, Березняківській, Ротмістрівській та Тернівській об’єднаних територіальних громадах;

здійснення нагляду за постановкою посиротілих дітей на облік з усиновлення, а також посилення інформаційної роботи в громадах щодо розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

Нині на територіях вищезазначених громад проживає 4 509 дітей.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *