20.09.2021      199      0
 

Відбулася апаратна нарада під головуванням голови Черкаської РДА Валерії Бандурко


Робочий тиждень в райдержадміністрації розпочався з апаратної наради під головуванням голови Черкаської райдержадміністрації Валерії Бандурко.

Керівники структурних підрозділів прозвітували про проведену роботу за минулий тиждень та заплановану роботу протягом поточного тижня. Зокрема, обговорено актуальні питання життєдіяльності району, які стосувалися соціальної сфери, фінансів, медицини, освіти.

На сьогодні вся територія України перебуває у зеленій зоні. Але зі зростанням кількості випадків на COVID-19, ми на шляху до жовтої зони. Вакцинація проти COVID-19 критично важлива для стримування пандемії у поєднанні з дотриманням всіх застережних заходів.

Тому очільниця району звернулася до керівників структурних підрозділів щодо активізації роботи з питань вакцинації та популяризації щеплень проти COVID-19. Закликала до посилення спільної роботи з головами об’єднаних територіальних громад району з питань інформативно- роз’яснювальної роботи серед населення щодо організації та проведення вакцинації.

Голова району наголосила на необхідності завершення робіт у рамках реалізації соціального проекту “Активні парки-локації здорової України”.

Також було обговорено питання про призначення громадянам пільг та субсидій на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу в опалювальний сезон 2021-2022 р.

Крім цього, відповідно до розпорядження Черкаської райдержадміністрації від 09.08.2021 №226 дано доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації завершити позапланову інвентаризацію наявних об’єктів нерухомого майна у зв’язку із реорганізацією районних державних адміністрацій ліквідованих районів.

Актуальними залишаються питання реконструкції об’єктів соціальної сфери, ремонту доріг, які реалізуються на виконання Програми Президента України «Велике будівництво»



Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *