16.04.2021      192      0
 

Надано практичну та методичну допомогу Медведівській сільській раді щодо дотримання вимог законодавства стосовно роботи з дітьми


З метою надання практичної, методичної допомоги щодо дотримання вимог законодавства стосовно роботи з дітьми працівники служби у справах дітей Черкаської райдержадміністрації здійснили виїзд до Медведівської сільської ради.

Проведено роз’яснювальну роботу з відповідальними працівниками виконавчого комітету Медведівської сільської ради, надано консультування стосовно забезпечення реалізації державної політики з питань правового та соціального захисту дітей на місцевому рівні, також наголошено на тісній співпраці та взаємодії суб`єктів соціальної роботи.

З метою отримання консультації з питань усиновлення дітей до спеціаліста служби у справах дітей Черкаської РДА звернулися місцеві жителі. Громадянам роз’яснено процедуру усиновлення, повідомлено контакти служби у справах дітей Черкаської райдержадміністрації та вручено довідник усиновлювача.

Крім того, на території Медведівської сільської ради перевірено стан утримання і виховання дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються у прийомній сім’ї. У ході перевірки встановлено, що діти в цій сім’ї забезпечені всім необхідним для повноцінного виховання, навчання та розвитку.

За інформацією служби у справах дітей Черкаської райдержадміністрації


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *