07.03.2024      79      0
 

Питання, що на часі, обговорили на робочій нараді з головами громад Черкаського району


Начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко провела розширену нараду із міськими, сільськими головами з актуальних питань сьогодення.

Участь у нараді також взяли: голова районної ради Олександр Василенко, т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції України в Черкаській області, полковник поліції Олег Гудима, т.в.о. начальника районного управління поліції ГУНП України в Черкаській області, полковник поліції Андрій Тюков, начальниця управління Державної казначейської служби України у місті Черкаси Олена Буслова, представники ДСНС та керівники відповідних структурних підрозділів районної державної адміністрації.

Завдяки взаємодії Черкаської районної військової адміністрації з Головним управлянням ДСНС України в Черкаській області отримали та одразу передали на громади 260 одиниць вогнегасників, які надані у якості гуманітарної допомоги від товариства українців у Фінляндії.

– Це частина безпекових заходів, які мають бути. Вдячна голові громадської організації «Січ» Віталію Радченку за відповідну комунікацію у наданні цієї допомоги з-за кордону, – наголосила Валерія Бандурко

Питання бюджету і забезпечення Збройних Сил України перебувають під пильним контролем очільниці району.

– Цьогорічні кошториси громад мають бути націлені на безпеку та оборону. На постійному зв’язку із військовими. Допомога їм – у пріоритеті. Необхідність сьогодні – це забезпечення наших воїнів, щоб вони мали все необхідне для забезпечення захисту регіону. Тому маємо максимум ресурсу спрямовувати на супротив ворогу. І тут чесні, доцільні, проведені за відповідними нормами держзакупівлі – принциповий момент, – зауважила очільниця району.

За дотриманням норм законодавства під час закупівель слідкує робоча група «Прозорість та підзвітність». Цього року проведено п’ять засідань робочої групи, на яких розглянуто публічні закупівлі органів місцевого самоврядування Черкаського району.

Також на нараді обговорено питання стану мобілізаційних заходів в районі, а саме: людських та транспортних можливостей.

– Проговорювати проблемні моменти і разом знаходити рішення. Це спілкування йде на користь усім. Найперше, людям, для яких працюємо. Дякую громадам за витримку, силу і міць у цей нелегкий час. Вдячна колегам за змістовну розмову та їхню щоденну роботу, – резюмувала Валерія Бандурко.

Поліція Черкаської області
Головне управління ДСНС України у Черкаській області
Черкаське районне управління ГУ ДСНС України у Черкаській області
Державна казначейська служба України
Черкаська районна державна адміністрація

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *