11.03.2024      56      0
 

У Черкаській РВА новий тиждень розпочали із координаційної наради


Вже традиційно, у понеділок, начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко провела координаційну нараду за участі керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації.

Незмінним питанням порядку денного наради є підтримка Збройних Сил України. Сьогодні передали черговий транш допомоги нацгвардійцям на передову. Про це трохи згодом.

– Стабільне функціонування економіки району – у пріоритеті, – наголосила Валерія Банурко, – але при цьому ми не повинні забувати: ми не можемо залишити хлопців на передовій без ротації. Це також дуже важливо. Спільно із центрами комплектування та соціальної підтримки, органами місцевого самоврядування продовжуємо працювати в цьому напрямку. Питання мобілізації та бронювання військовозобов’язаних на постійному контролі.

Посівна 2024. В окремих районах Черкаської області аграрії розпочали посів ранніх ярих зернових і зернобобових культур. Черкаський район – тиловий опорний регіон і наші землі мають годувати населення України.

Під час координаційної наради заступники голови районної державної адміністрації поінформували про роботу профільних управлінь та відділів.

На порядку денному – робочі питання життєдіяльності району та оперативна ситуація у територіальних громадах. Планування роботи, розгляд нагальних питань, ситуація у галузях.

Станом на 11.03.2024 загальна кількість зареєстрованих ВПО у Черкаському районі становить 53 719 осіб, із них: у Черкасах – 25 705, Смілі – 6 468 та Каневі – 3 788 осіб. Район без вищезазначених міст – 17 758 осіб.

– Тихого та продуктивного нам усім тижня! Бережіть себе і своїх рідних! – резюмувала Валерія Бандурко.

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *