27.09.2023      125      0
 

Безпекові питання навчальних та дошкільних закладів освіти Черкаського району


З самого початку широкомасштабного вторгнення росії, громади Черкаського району працюють над створенням безпечного освітнього середовища. Робота з нарощування мережі укриттів і відновлення традиційного навчального процесу не припиняється.

На сьогодні в Черкаському районі по очно/змішаній формі навчаються 96% шкіл та 90%  садочків.

Усі ми хочемо, щоб війна скінчилася якнайшвидше.  Тому, Черкаська обласна військова адміністрація в тісній координації з органами місцевого самоврядування роблять усе можливе, щоб дошкільний і освітній процеси були максимально комфортними та безпечними для учнів та колективів закладів.

Під час робочих візитів у громади району, начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко особисто відвідала багато укриттів, облаштованих у школах та дитячих садочках, де педагоги  робили і продовжують робити усе можливе, аби маленькі здобувачі освіти не нудьгували, а в багатьох випадках – навіть і не припиняли навчальний процес.

Не рідкість, коли в укриттях обладнані куточки з іграшками, мінібібліотекою, простим спортивним приладдям, місцями відпочинку та медпунктами. Ось така вона адаптація сфери освіти до викликів війни. Дякуємо громадам Черкаського району за своєчасну комунікацію, розуміння і результативну взаємопрацю та усім меценатам, які допомагають убезпечити наших дітей від ворога.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *