10.04.2023      191      0
 

У Черкаській РВА відбулася координаційна нарада


Насемперед начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко привітала Турика Миколу Васильовича з призначенням на посаду заступника голови Черкаської райдержадміністрації та вручила відповідне посвідчення.

Відповідно до розподілу обов’язків він опікуватиметься питаннями соціального захисту населення та взаємодією з правоохоронними органами. До цього часу Микола Васильович обіймав посаду начальника відділу оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Черкаської РВА.

Очільниця району коротко охарактеризувала головні питання життєдіяльності району.

Органи влади району разом з соціально відповідальним бізнесом, волонтерами продовжують допомагати ЗСУ. Наразі готується черговий автотранш, необхідне спорядження, інвентар та смаколики для військових.

Валерія Бандурко зазначила, що порівняно з минулим тижнем маємо незначне зростання кількості внутрішньо переміщених осіб в районі. Загальна кількість офіційно-зареєстрованих ВПО натепер – 59042, з них: у Черкасах – 27824 осіб, у Смілі – 6785, у Каневі – 3949.

“Закликаю усіх, хто має таку можливість, приєднуватися до волонтерського руху! Будь-яка гуманітарна допомога зараз вкрай потрібна” – наголосила начальник Черкаської РВА.

Згідно з планом, до 10 квітня для житлового фонду Черкащини припинено теплопостачання. За 5 днів опалювальний сезон завершиться повністю. Завчасно розпочинається підготовка до нового осінньо-зимового періоду, шляхом підвищення енергетичної безпеки у громадах.

У навчальних закладах району продовжуються роботи з улаштування сховищ, укриттів для учасників освітнього процесу. 77% освітніх установ працюють очно та змішано. Цього року ще 50 закладів освіти в районі запланували проведення робіт з улаштування захисних споруд.

За поданням служби у справах дітей Черкаської райдержадміністрації цього тижня розпочнуть навчання на базі Черкаського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді три подружні пари громадян України, які бажають усиновити дітей.

Валерія Бандурко висловлює вдячність усім, хто працює, хто підтримує армію, а особливо тим, хто захищає Україну.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *