10.04.2023      111      0
 

Разом робимо важливе: Черкащина доправила новий вантаж підтримки на Херсонщину


Черкащина продовжує допомогати Нововоронцовській тергромаді, що на Херсонщині. Цього разу туди привезли 62 тонни найнеобхіднішого. Про це повідомив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

Серед вантажу – продукти, дитяче харчування, питна вода, медикаменти, дрова, мотокоси, а також труби для відновлення водопостачання.

Окрім того, апаратом штучної вентиляції легень підсилили Нововоронцовську центральну лікарню.

Усю цю допомогу вдалося зібрати за підтримки благодійних фондів «Другий фронт Черкаси», «Гуманітарний Хаб Черкаси», «Хрещатик-Сіті» та італійських партнерів Malve di Ucraina, Associazione Ucraina a Verona, MONOLITH ITALIA NORD S.r.l., «Рух Моба для дітей».

– Нововоронцовська тергромада продовжує оговтуватися від «руського міра» та окупації, – зазначив Ігор Табурець. – Дякую всім підприємцям і депутатам обласної ради, які долучили до цього збору. Разом робимо важливе!

Нагадаємо, що Черкаська область взяла шефство над Нововоронцовською тергромадою. Війна принесла розруху в цю громаду і життя під постійними обстрілами. Частина населених пунктів була в окупації.У громаді понівечені більшість будинків. Школи та садочки поруйновані.

Пресслужба ОДА 


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *