22.12.2022      223      0
 

Відбулося засідання 22-ї позачергової сесії Черкаської районної ради VIII скликання


Відбулося засідання 22-ї позачергової сесії Черкаської районної ради VIII скликання, яке провів голова Черкаської районної ради Олександр Василенко. Із 54 депутатів прибуло 37.У роботі сесії взяла участь начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко.

Насамперед депутати вшанували хвилиною мовчання полеглих у визвольній війні українського народу проти російських окупантів.

Перед початком засідання вручено подяку Міністерства інфраструктури України директору Державного історико-культурного заповідника «Трахтемирів», військовослужбовцю ЗСУ Тарасу Теліженку.

У зв’язку з тим, що депутатка районної ради Анна Сухенко достроково припинила свої повноваження, визнано обраним за черговістю Дармостука Олександра. Новообраного депутата привітали з набуттям повноважень та вручили посвідчення.

Розглянули вісімнадцять питань порядку денного. Зокрема:

Про звіт голови Черкаської районної ради.

Про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності Смілянської окружної прокуратури та Черкаської окружної прокуратури.

Про районний бюджет Черкаського району на 2023 рік.

Про план роботи Черкаської районної ради на І півріччя 2023 року.

Про виконання Програми підтримки розвитку місцевого самоврядування у Черкаському районі на 2021-2022 роки та затвердження Програми підтримки розвитку місцевого самоврядування у Черкаському районі на 2023-2025 роки.

Достроково припинено повноваження депутата Черкаської районної ради Клименка Володимира Андрійовича за його особистою заявою.

Попередньо усі питання порядку денного узгоджено на засіданні президії.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *