09.09.2022      141      0
 

Органи влади району скоординували спільну діяльність у напрямку протидії загрозам в умовах воєнного стану, – Валерія Бандурко


Начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко під час наради з головами громад району приділили увагу питанням цивільного захисту населення.

А саме:

готовність фонду захисних споруд цивільного захисту в навчальних та лікувальних закладах району,

виконавська дисципліна в структурних підрозділах цивільного захисту територіальних громад.

Як практично організувати роботу з радіаційного моніторингу в територіальних громадах на випадок ймовірної аварії на об‘єктах атомної енергетики роз’яснив головний спеціаліст відділу організації заходів цивільного захисту Управління цивільного захисту Черкаської ОВА Руслан Деркач.

«Безпека громадян є головною вимогою сьогодення. Органи влади Черкаського району спільно діють в одному напрямку, щоб протистояти усім загрозам і викликам в умовах воєнного стану», – зауважила начальник Черкаської РВА.

Не менш важливі на сьогодні питання, які розглянули учасники зібрання:

про організацію роботи комісій по обстеженню пошкоджених об’єктів внаслідок збройної агресії,

проведення моніторингу оцінки безбар’єрного простору в Черкаському районі,

стан розробки комплексних планів просторового розвитку територій територіальних громад і оновлення містобудівної документації.

Також опрацювали тему організації роботи з документами, що містять службову інформацію, в органах місцевого самоврядування.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *