04.10.2021      241      0
 

Командна робота та своєчасність – запорука досягнення цілей


Робочий тиждень у Черкаській райдержадміністрації розпочався із координаційної наради.

Голова РДА Валерія Бандурко зібрала керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, щоб вкотре наголосити на виконавській дисципліні та своєчасному виконанні поставлених завдань.

Адже, командна робота та своєчасність є запорукою успіху у досягненні поставлених цілей.Основним завданням на сьогодні є убезпечення функціонування органів публічної влади та дотримання протиепідемічних заходів у такий складний період, саме тому перебуває на контролі процес вакцинації працівників райдержадміністрації. Наразі відсоток вакцинованих становить 80 %.

Також у Черкаському районі проводиться активна робота щодо відкриття спортивних локацій з метою популяризації та організації оздоровчої рухової активності усіх категорій громадян, у тому числі осіб з інвалідністю, створення умов для зниження показників захворюваності, поліпшення якості та тривалості активного життя населення, формування суспільства, об’єднаного ідеєю активного та здорового життя.

На цьому тижні заплановано відкриття двох таких локацій у Канівській та Мошнівській громадах.

Під постійним контролем залишаються питання ремонту доріг та реконструкції об’єктів соціальної сфери, які реалізуються на виконання Програми Президента України “Велике будівництво”.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *