04.10.2021      241      0
 

У Бобриці відкрито активний парк


Активні парки – локації здорової України. Це соціальний проект, ініційований Президентом України Володимир Зеленський, який передбачає нові форми залучення різних груп населення, зокрема, осіб з інвалідністю, до оздоровчої рухової активності у місцях масового відпочинку.

Сьогодні голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко спільно з заступником голови Черкаської облдержадміністрації Ларисою Кошовою, головою Бобрицької громади Оленою Штефан відкрили активний парк у Бобриці.

Урочисто перерізали стрічку. Потім, скориставшись рекомендаціями відомих ведучих та спортсменів, посилання на яких відкривається, зчитавши QR код, разом з дітками взяли участь у руханці. А також мали нагоду переглянути майстер-клас з користування спортивною локацією від спеціалістів.

Усіх учасників руханки голова відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області Андрій Більда та заступник директора комунальної установи «Черкаський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»» Черкаської обласної ради Ганна Ярова заохотили подарунками.

Новітні спортивні локації – це чудовий спосіб показати підростаючому поколінню на що потрібно витрачати свій вільний час.

Тому бажаємо громаді, щоб цей активний парк приносив як дорослим, так і дітям лише користь, адже спорт – це основа здорового способу життя.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *