09.04.2021      570      0
 

У Каневі продовжується реконструкція будинку культури


Тривають будівельні роботи, які з початку березня виконує підрядна організація ТОВ “СК” «Стройінвест».

Замовником робіт є Департамент будівництва Черкаської облдержадміністрації. Укладено договір підряду з ТОВ «СК» «Стойінвест» на загальну суму 61 534, 949 тис.грн.

Доводяться до ладу фасади, покрівля, глядацька зала, повним ходом проводяться роботи на четвертому поверсі приміщення.

Днями встановлено нове електроустаткування з потужністю, яка відповідає технічним умовам.

Будівництво відвідала голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко.

  • Будівництво об’єктів – це рух вперед! А добудова довгобуду, який понад два десятки років стоїть «привидом» у самому центрі міста, – наша мета!, – наголошує голова РДА.

Проект будівництва було заморожено з 2014 року. Зараз активно здійснюються будівельні роботи.

На сьогоднішній день займаємось центральним входом, ґрунтуємо фасади, на черзі – фарбування, колір підібрали і узгодили з проектувальником та замовником, – розповідає заступник директора підрядної організації ТОВ «СК «Стройінвест» Сергій Пір’ян, – По сцені у замовника є певні корективи, зокрема, щодо укладки ковроліну у глядацькій залі. Також на часі ліквідація перепадів рівнів підлоги, встановлення протипожежних дверей, реконструкція покрівлі.

Четвертий поверх будівлі заплановано віддати Школі мистецтв. Згідно з новим планом тут здійснюється демонтаж старих та будівництво нових перестінок, а також монтується міцна підлога.

В рамках підписаного договору внесені певні зміни до проекту, тому працювати є над чим. Проектувальниками та замовниками прийняті рішення як все доробити з мінімальними фізичними і матеріальними затратами, – зазначає підрядник.

Зважаючи на темпи виконання робіт, будівництво закладу планується завершити у серпні цього року.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *