06.03.2020      589      0
 

“Жінку віншуємо знову!”


Хай благословляються жіночі почуття                                            На щасливу та безхмарну днину.                                                         В тобі жінко – музика життя,                                                                              І це для тебе вальс святковий лине!

Сьогодні, 6 березня, відбулися районні урочистості до Міжнародного жіночого дня. З жіночим святом усіх найкращих, неперевершених, неймовірно весняних жінок привітали: голова Черкаської районної ради – Олексій Собко, заступник голови Черкаської районної державної адміністрації – Петро Коренюк, начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Сергій Коваль.

Грамотами Черкаської районної державної адміністрації та районної ради за сумлінну працю, зразкове виконання обов’язків, активну життєву позицію та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 березня нагороджено прекрасних жінок, колег.

Святковий настрій дарували ведучі Олена Бардінова  та  Олександр Москаленко, а також творчі колективи Черкаського району:

  • Чоловіче  вокальне тріо с. Яснозір`я;
  • Марина Вергун та Григорій Шнур;
  • Солісти танцювального колективу бально – спортивного танцю «Флейм».Керівник Інна Острівна та Назар   Кас`янов     с. Мошни;
  • Учасниці  театральної  студії  с. Леськи.   Керівник Олена Сушич;   
  • Тетяна Василенко  с. Червона Слобода;        
  •  Чоловічий вокальний квартет «Оберіг» с. Свидівок. Керівник Станіслав Коваль.                                                                                                       

Дорогі жінки! Нехай весняне тепло оселиться у ваших будинках і душах, нехай краса природи надихає, а початок весни символізує багато бажаного і прекрасного у вашому житті.

Міцного здоров’я, щастя, добра, кохання і Вічної весни!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *