09.08.2023      128      0
 

Відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів міста Черкаси та Черкаського району


У засіданні взяли участь начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко, заступник голови райдержадміністрації Микола Турик та спеціалісти відділів Черкаської районної військової адміністрації, а також керівники районних відділів СБУ, Нацполіції, Черкаської та Смілянської окружних прокуратур, начальник Черкаського районного управління ГУ ДСНС України в Черкаській області.

Метою цієї зустрічі була оцінка ефективності взаємодії правоохоронних органів Черкаського району у сфері протидії злочинності, у тому числі в умовах воєнного стану.

Під час наради обговорили результати роботи правоохоронних органів, напрями діяльності, які потребують особливої уваги та консолідації зусиль державних установ та подальшу взаємодію задля покращення стану законності в межах Черкаського району і підтримки правопорядку.

-За час воєнного стану наші правоохоронні органи адаптували та зміцнили свої підходи до роботи. Специфіка їх діяльності під час повномасштабного вторгнення росії стала дещо інакшою. Безумовно вони заслуговують визнання за те, як справляються з усіма викликами в умовах російської агресії. До того, правоохоронці також надають підтримку колегам на звільнених територіях,- зауважила очільниця району.

Як наголосила начальник РВА, що хтось воює, а хтось користується війною – так не повинно бути. Це спільне бачення усіх присутніх на координаційній нараді.

Вдячність за роботу!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *