09.08.2023      112      0
 

Чергове технічне підсилення для захисників на лінію фронту


Як зауважує начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко, актуальна проблема для всіх військових – транспорт для вивезення поранених із поля бою. На превеликий жаль, окупанти, побачивши на борту автомобіля червоний хрест, зазвичай оскаженіло його обстрілюють. Волонтери ГО «Воля і Право» звернулися до Черкаської РВА із запитом на автомобіль УАЗ для евакуації поранених бійців із поля бою. Військові постійно мають потребу в такій техніці. Кажуть, що якби не обстріли, таке авто майже не має зносу на фронті.

-Хоч таку модель зараз знайти вже зовсім нелегко, проте Эдуарду Козину це вдалося. Щиро вдячна пану Едуарду та СТОВ «ЛОМОВАТЕ» за технічне підсилення бійців. Тож, мали чудову нагоду обійняти сьогодні наших військових передаючи їм відремонтований пофарбований автомобіль УАЗ,- підкреслила очільниця району.

Тепер у бійців 1 батальйону 72 механізованої бригади імені Чорних Запорожців плюс одне авто.

Як зазначила начальник РВА – звісно авто від нас порожнім не поїхало. Бензиновий генератор у підсилення від волонтера Віталія Юцевича, важливі для надання домедичної допомоги пораненим військовим турнікети від волонтера Олега Грушевского. Також кава, чай, печиво, макаронні вироби, вівсянка, засоби особистої гігієни, спальні мішки, каремати та медикаменти були завантажені до авто, яке вирушає в один із найгарячіших напрямків фронту.

Тримаймося разом! Допомагаємо Збройним Силам України виборювати перемогу! Вдячність друзям! Працюємо задля перемоги, адже усе важливе робиться тільки тоді, коли є підтримка друзів!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *