13.09.2021      170      0
 

Збірна команда Черкаського району посіла загальнокомандне II місце


Невипадково, в День фізичної культури та спорту, на Центральному стадіоні м.Черкаси відбулася щорічна обласна Спартакіада державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

Азартно, з вірою у власні сили у першому етапі змагань брали участь шість команд: м.Черкас, Черкаського, Золотоніського, Звенигородського, Уманського районів та Чигиринської міської територіальної громади. Всього учасників змагань було майже 150 осіб, зокрема Черкаського району – 20 осіб.

Змагання спартакіади проводились з таких видів спорту: футзал, волейбол, теніс настільний, шашки та шахи. З метою продемонструвати свій кадровий потенціал та волю до перемоги представники Черкаського району взяли участь у всіх запропонованих видах спорту.

Завдяки змаганням активні держслужбовці мали можливість відірватись від звичайних буденних справ, рутинної офісної роботи, мозкового штурму в пізнанні величі науки та домашніх клопотів.

Підтримала і побажала учасникам змагань успіху та легкої перемоги голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко.

Команда району посіла друге загальнокомандне місце серед команд області. Перше місце здобула команда з Черкас, а третє – Золотоніський район. Переможці у відповідних видах спорту представлятимуть Черкаську область на Всеукраїнських змаганнях у м.Чорноморськ.

Вітаємо наших колег з перемогою! Бажаємо бути лідерами в наступному етапі змагань.

Організація спортивних заходів подарувала завзятим учасникам не тільки гарний настрій і оптимізм, а й загартувала командний дух, що формує та пропагує здоровий спосіб життя сучасного покоління, навчає виконувати завдання та досягати цілей з ентузіазмом.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *