13.09.2021      472      0
 

Відзначили День села Степанці


Наприкінці робочого тижня, на запрошення голови Степанецької громади Олександра Яременка, голова Черкаської РДА Валерія Бандурко взяла участь в урочистих заходах з нагоди святкування Дня села Степанці.

Вітальні слова та найкращі побажання голови Черкаської обласної державної адміністрації Олександра Скічка адресувала очільниця Черкаського району жителям села.

За сумлінну працю, вагомий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток та добробут територіальної громади, розбудову та процвітання села, високий професіоналізм та з нагоди Дня села Степанці нагороджено Степанецьку сільську раду та вручено грамоту Черкаської райдержадміністрації голові Степанецької громади Олександру Яременку.

Валерія Бандурко побажала їм єдності, великих здобутків та подальшого процвітання громади.

Також, зазначила, що успішним прикладом для громад району є реалізація громадою ініціативного проекту «Степанецька варта», який став спільним починанням з МХП, Благодійним фондом «МХП-Громаді» та Степанецькою громадою. Проект спрямований на забезпечення громадського порядку та безпеки громадян. Добровольці в кількості 134 особи будуть допомагати правоохоронним органам якісно забезпечувати правопорядок.

Голова правління МХП з корпоративно-соціальної відповідальності Ігор Лещенко, керівник Департаменту безпеки МХП Руслан Пономаренко, директор Миронівської птахофабрики Ольга Форостяна та директор ВП «Степанці» Володимир Братаніч передали добровольцям ключі від двох нових автомобілів Renault Duster.

Цікавою була святкова програма: виставка – продаж різноманітних експонатів, флешмоб, актори на ходулях, святковий концерт, позитивна аура та частування смачною кашею і кулішем. А безпрограшна лотерея порадувала жителів та гостей села приємними, неочікуваними призами.

Продовжилось святкування народними гуляннями, безкоштовними дитячими атраціонами та оригінальним фаєр-шоу.

Кожен населений пункт району має унікальну власну історію, видатних та працьовитих односельчан, і приводом згадати її та вшанувати поважних людей, відзначити здобутки громади за рік, є День села.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *