23.10.2023      139      0
 

Відбулась щотижнева координаційна нарада


Відбулась координаційна нарада спільно із начальницею Черкаської районної військової адміністрації, заступниками голови та керівниками структурних підрозділів.

У громадах триває активна підготовка до холодної пори. Погода тішить нас теплом, а це – суттєва економія на платі за опалення.

На сьогодні 159 із 168 закладів загальної середньої освіти працюють у форматі очно/змішано та 140 із 158 – дошкільних закладів. Досить непоганий результат, проте він може бути кращим.

У районі вже працюють «Пукти незламності». Тепер, щоб знайти найближчий, треба у «Дії» зайти в розділ «Послуги», обрати «Пункти незламності», вказати свою область і завантажити карту.

При Черкаській РВА з метою забезпечення захисту прав та інтересів внутрішньо переміщених осіб, створено раду з питань ВПО. До її складу увійшли працівники Черкаської РВА, внутрішньо переміщені особи та представники громадських об′єднань.

Станом на 23.10.2023 загальна кількість зареєстрованих ВПО у Черкаському районі становить 53 763, з них: у Черкасах – 25 111, Смілі – 6 594 та у Каневі – 3 836 осіб.

Досить велика увага приділяється питанню реабілітації тих, хто повертається з фронту. Мова йде про психологічну підтримку військових та етапи фізичної реабілітації тих, хто отримав поранення. Така робота – це завжди високий тепм.

-Пам′ятаймо з вами, друзі, що хтось прямо зараз ціною власного життя виборює нашу свободу. Допомагаймо, донатьмо, підтримуймо наших військових! – пише на власній сторінці в соціальній мережі очільниця району.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *