11.09.2023      145      0
 

Проведення конкурсу «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці»


Проєкт “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України” спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України, Секретаріатом Кабінету Міністрів України,  Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України та Національною соціальною службою України запускає Третій щорічний Конкурс історій “Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці”.

Конкурс історій покликаний популяризувати успішну тристоронню співпрацю між секторами та результати їхньої спільної роботи задля розвитку суспільства відповідальних громадян та сильної, незалежної, вільної України.

Подати заявку на участь у цьогорічному конкурсі можуть як інститути громадянського суспільства, представники бізнесу, так і органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування. Для участі у конкурсі необхідно до 14 вересня 2023 р. включно заповнити форму за посиланням: https://forms.gle/4PkDgoR7MSfYLvo96

Кращі історії про спільні проекти (практики співпраці) будуть висвітлені у тематичному збірнику для розміщення на інформаційних ресурсах партнерів кампанії.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *