11.09.2023      170      0
 

Відбулась координаційна нарада з керівниками структурних підрозділів


Робочий тиждень Черкаської районної військової адміністрації розпочався з координаційної наради з керівниками структурних підрозділів.

Минув перший навчальний тиждень. Заклади освіти Черкаського району працюють у штатному режимі. Розуміючи важливість отримання якісних знань та потребу у живому спілкуванні дітей, голови громад та керівники закладів трудиться над тим, щоб всі навчальні і дошкільні заклади району працювали у форматі очно/змішано.

Щоб убезпечити врожаї Черкащини від шкідливих організмів, а саме по західному кукурудзяному жуку, вводяться карантині обмеження. Цей жук – небезпечний шкідник. У нього дуже висока шкодочинність, прожерливість та плодючість. Якщо він вподобає наші регіони, в нас будуть вагомі втрати врожаю кукурудзи.

Минулого тижня начальниця Черкаської районної військової адміністрації, Валерія Бандурко , в рамках проєкту «Плів-о-пліч», відвідала Херсонщину, де продовжується процес із відбудови постраждалих від ворожих снарядів будинків у підшефній Іванівці.

Станом на 11.09.2023 загальна кількість зареєстрованих ВПО у Черкаському районі – 54 102, з них: у Черкасах -24 822, Смілі – 6643 та у Каневі – 3 867 осіб.

Не забуваємо про допомогу нашим силам оборони України. Вона має бути постійною. Працюємо, допомагаємо, перемагаємо!

Пам′ятайте про власну безпеку та не ігноруйте сповіщення про тривогу!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *