24.09.2021      162      0
 

Пропонуємо долучитись до міжнародної виставкової події «AgroExpo-2021» (м. Кропивницький)


З 29 вересня по 2 жовтня 2021 року у м. Кропивницькому відбудеться Міжнародна агропромислова виставка «AgroExpo-2021» – наймасштабніша в Україні АПК виставка, яка входить у ТОП-10 найбільших аграрних виставок Європи.

Виставка проходить за підтримки трьох міністерств – економіки, з питань стратегічних галузей промисловості та аграрної політики і продовольства.       

Головні тематичні розділи: тваринництво, рослинництво, транспорт і спецтехніка, тара і упаковка, будівництво та альтернативна енергетика в агропромисловому комплексі, екологія і переробка відходів, присадибне господарство, лісове господарство.   

На виставці експонуватиметься продукція світових брендів машинобудування John Deere, Class, Case, New Holland, Lemken, Fendt, Väderstad, Pöttinger, Horsch_ Kuhn, JCB, Amazone, MatterMacc, Гомсельмаш,  продукція, товари і послуги понад 500 провідних агровиробників України, а також іноземні експозиції представників з посольств Великої Британії та Білорусі. У заході братимуть участь представники з Катару, Польщі і Туреччини.   

Традиційно під час виставки проходитиме «Покровський ярмарок», у рамках якого відвідувачі мають можливість ознайомитись із унікальними експозиціями усіх громад Кіровоградщини, відвідати ярмарок-розпродаж сільськогосподарської продукції та товарів декоративно-ужиткового мистецтва майстрів з усіх куточків України. У 2020 році участь у Виставці взяли близько 450 компаній експонентів та 500 учасників «Покровського ярмарку».

З метою недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, Виставка „Agro Expo-2021“ буде проходити з дотриманням відповідних протиепідемічних заходів.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *