24.09.2021      182      0
 

В Чекаській РДА відбулося навчання щодо оцінювання результатів службової діяльності державних службовців


Сьогодні, за доручення голови Черкаської райдержадміністрації Валерії Бандурко, для керівників структурних підрозділів райдержадміністрації проведено навчання щодо процедури оцінювання результатів службової діяльності державних службовців.

Метою проведення оцінювання є визначення якості виконання державним службовцем поставлених завдань та прийняття рішення щодо його преміювання, планування службової кар’єри, визначення потреби у професійному навчанні.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 23 серпня 2017 року №640 ( із змінами), з жовтня розпочато процедуру проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, які займають посади державної служби категорій «Б» і «В».

Головний спеціаліст відділу управління персоналом апарату райдержадміністрації Світлана Бондаренко ознайомила присутніх з роз’ясненнями Національного агентства України з питань державної служби щодо проведення щорічного оцінювання результатів службової діяльності державних службовців.

У ході навчання надано роз’яснення про порядок та етапи оцінювання держслужбовців.

Особлива увага присутніх була зосереджена на тому, що за результатами професійного навчання державним службовцям нараховуються кредити ЄКТС, які підлягають обліку. Державні службовці у межах виконання індивідуальних програм мають набрати не менше одного кредиту ЄКТС протягом календарного року.

Учасники навчання обговорили значення і роль процедури оцінювання, а також мали можливість задати питання доповідачу і отримати змістовні відповіді.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *