05.02.2020      374      0
 

Увага! Погіршення погодніх умов


За повідомленням Черкаського обласного центру з гідрометеорології, сьогодні наш регіон знаходиться у зоні атмосферного фронту. Опади випадають у вигляді мокрого снігу, снігу та дощу. Вдень опади, переважно у вигляді снігу, посиляться до помірних, місцями – значних, дискомфорту додаватиме поривчастий вітер, 15-20 м/с. Увечері розпочнеться вторгнення холодного повітря, температура знизиться до 3-8º морозу, інтенсивність опадів дещо зменшиться, проте буде слизько.

Вдень 6 лютого на фоні вітряної погоди прогнозується невеликий сніг та подальше зниження температури повітря, вдень 0-5º морозу, вночі 4-9º, вночі пориви вітру 15-20 м/с.  (І рівень небезпечності, ЖОВТИЙ).

7 лютого погода істотно не зміниться.

Найхолоднішими прогнозуються субота-неділя, коли температура вночі знижуватиметься до 7-12º морозу, а в день 1-6º морозу.

Вітер розгуляється до небезпечних значень, тому будьте обережними під час перебування на вулиці.

При виникненні надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах загального користування державного значення району, просимо негайно повідомляти оператора диспетчерської служби ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Черкаській області» за тел. (0472) 38-67-32.

Закликаємо водіїв бути обережними під час руху за складних погодних умов та чітко дотримуватися Правил дорожнього руху: користуватися пасками безпеки, дотримуватися безпечної дистанції та інтервалу, не перевищувати швидкість. Також варто відмовитися від ризикованих маневрувань, які за складних погодних умов можуть привести до створення аварійних ситуацій. Крім того, рекомендуємо водіям під час сильного погіршення погодних умов по можливості утриматися від поїздок на далекі відстані.

Надаємо перелік пунктів обігріву Черкаського району.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *