24.08.2019      311      0
 

Привітання Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з Днем Незалежності України


Дорогі співвітчизники!

Від імені Уряду та від себе особисто вітаю з Днем Незалежності України!

Всупереч усім випробуванням, які постали перед українським народом протягом ХХ сторіччя, нам вдалося вистояти і здобути у 1991 році омріяну незалежну державу. Але шлях незалежності виявився непростим – Україна у процесі складних трансформацій.

Ні для кого не є секретом, що українське суспільство втомилося десятиліттями спостерігати імітацію державної політики. Свій вибір на користь розвитку, а не імітації українці зробили ще у 2014 році, коли усвідомили ключові стратегічні пріоритети національного успіху – політичні та економічні свободи, докорінні внутрішні реформи та незворотність євроатлантичної інтеграції. Саме тому Уряд працював над впровадженням значних змін практично у кожній сфері суспільного та державного життя. Дуже важливо, щоб динаміка цих змін продовжувалася і надалі.

Час – завжди найкращий арбітр, який розставить акценти і щодо невдач, і щодо успіхів. Але вже сьогодні є очевидним, що протягом останніх років в Україні відбулося більше змін, аніж за всі десятиліття незалежності.

Тож закликаю усі політичні сили, громадянське суспільство та громадян і надалі працювати задля подальшого наповнення нашої державної незалежності реальним змістом! Дякую усім, хто був причетним до тих змін, яких нам вдалося досягти! Вірю, що разом ми досягнемо успіху!

За інформацією
Урядового порталу


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *