23.04.2021      236      0
 

Проведено другу частину інструктивно-методичного семінару з питань цивільного захисту


У великому залі Смілянської міської територіальної громади проведено другу частину інструктивно-методичного семінару з питань розбудови системи цивільного захисту та реалізації заходів захисту населення територій від надзвичайних ситуацій на базовому рівні місцевого самоврядування.

Цього разу у семінарі взяли участь голови територіальних громад колишніх Корсунь-Шевченківського, Городищенського, Смілянського та Кам’янського районів.

Перший заступник голови Черкаської райдержадміністрації Роман Хоменко у вступному слові звернув особливу увагу керівників громад на важливості належної організації цивільного захисту на їх територіях, особливо в умовах загострення ситуації на Сході країни, а також зауважив, що голови територіальних громад мають відповідально поставитися до цієї роботи.

З рекомендаціями щодо утворення системи цивільного захисту об’єднаної територіальної громади учасників семінару ознайомив начальник Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Черкаської області Олексій Биков.

Завідувач Черкаських територіальних курсів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності ІІ категорії Юрій Дроговоз розповів про проведення підготовки населення до дій у надзвичайних ситуаціях на базовому рівні місцевого самоврядування.

Учасники семінару удосконалили теоретичні знання та практичні навички з питань організації та виконання заходів цивільного захисту в об’єднаних територіальних громадах, підготовки і проведення заходів теоретичної і практичної підготовки населення до дій у надзвичайних ситуаціях.

До відома керівників територіальних громад доведено порядок організації системи цивільного захисту та методику навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *