27.08.2021      199      0
 

«Сучасна освіта – майбутнє України»: голова Черкаської РДА взяла участь у серпневій конференція педагогічних працівників області.


«Сучасна освіта – майбутнє України» – під таким гаслом у приміщенні Будинку Рад відбулася серпнева конференція педагогічних працівників області.

 До початку пленарного засідання цікаво та пізнавально було ознайомитись з напрацюваннями у галузі STEM-освіти, робототехніки, 3D-моделювання, які представляли навчальні заклади області.

У різних галузях науково-технічної творчості представлялись експонати освітян області. Громади Черкаського району долучились до презентації технічних засобів навчання, які використовуються для дітей в школах, а саме: інтерактивні дошки,сучасні проектори, телескопи, конструктор  LEGO  з програмним забезпеченням, робототехніка тощо.

  На виставці голова Черкаської райдержадміністрації  Валерія Бандурко мала можливість не тільки побачити, а й пройти випробування на пристрою для вимірювання сили.

Далі, у форматі живого та активного спілкування освітяни обговорили проблеми та перспективи освіти області на новий навчальний рік. Голова ОДА Олександр Скічко, звертаючись до присутніх, окреслив декілька основних напрямів у роботі: комп’ютеризація шкіл, якісне харчування та розбудова освітньої інфраструктури області.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *