27.08.2021      202      0
 

Колегія РДА: виконання бюджету, підготовка до опалювального сезону, ремонт доріг району


Сьогодні, 27 серпня, під керівництвом голови Черкаської районної державної адміністрації Валерії Бандурко відбулось розширене засідання колегії райдержадміністрації.

У засіданні взяли участь: члени колегії, керівники структурних підрозділів та управлінь райдержадміністрації, голови територіальних громад, керівники ЦНАПів Черкаського району, а також представники Черкаського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України та територіального сервісного центру МВС України в Черкаській області.

Перед розглядом питань порядку денного голова РДА Валерія Бандурко представила радника голови районної державної адміністрації на громадських засадах з питань економіки, інфраструктури, будівництва та архітектури Миколу Удалова.

Також мала честь виконати почесну місію та нагородити Почесними грамотами Черкаської обласної державної адміністрації кращих представників галузей соціальної сфери Черкаського району.

Поза порядком денним розглянули питання:

Про роботу Черкаського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки і проведення в районі призовних комісій. Присутніх поінформував т.в.о. начальника Черкаського районного ТЦК та СП, підполковник Володимир Старовойтов.

Про особливості функціонування системи цивільного захисту в територіальних громадах та підготовку керівних кадрів доповів начальник навчально-методичного відділу Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Олександр Джулай.

З інформацією про співпрацю ЦНАПів територіальних громад з територіальним сервісним центром МВС України в Черкаській області з питань надання адміністративних послуг населенню виступив начальник цього цетру Сергій Онищенко.

Відповідно до порядку денного розглянули питання:

Про підсумки виконання місцевих бюджетів Черкаського району за І півріччя 2021 року,

Про підготовку об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до опалювального сезону в осінньо-зимовий період.,

Про будівництво та реконструкцію об’єктів на території Черкаського району в рамках Програми Президента України «Велике будівництво». Благоустрій прилеглих територій об’єктів «Великого будівництва», Про ремонт доріг місцевого значення в Черкаському районі Черкаської області.Доповідачі ознайомили присутніх з інформацією із зазначених питань.

Підсумовуючи засідання колегії районної державної адміністрації, Валерія Бандурко звернула увагу на максимальну співпрацю відповідальних осіб за підготовку об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до опалювального сезону в осінньо-зимовий період, надходжень до місцевих бюджетів та сплати податків, а також наголосила на персональній відповідальності за виконання завдань структурного підрозділу.

За підсумками засідання колегії районної державної адміністрації підготовлено протокольні доручення та визначено терміни виконання завдань.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *