10.06.2020      573      0
 

Центральне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Київ) запрошує молодь на стажування


Декілька місяців  до початку нового навчального року  центральна юстиція пропонує використати з користю, прийшовши на стажування!

На стажування можуть прийти всі громадяни віком до 25 років, які є студентами третього і вище курсів закладів вищої освіти за спеціальностями галузі знань «Право» або ті, хто отримав вищу освіту в галузі знань «Право» і не обіймають посади державної служби.

Пройти стажування в Центральному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Київ) – чудова нагода отримати досвід роботи у професійній команді юристів та дізнатись більше про державну службу. 

Стажування молоді здійснюється з метою ознайомлення з роботою центральної юстиції у структурних підрозділах Черкаської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) строком до шести місяців. Навчальні заклади до організації стажування не долучаються.  

Стажування молоді проводиться у вільний від навчання (роботи) час у межах робочого часу працівників структурних підрозділів Управління. Допуск до стажування та визначення строку його проходження здійснюються на підставі заяви особи, яка має намір пройти стажування, та оформлюються наказом начальника Управління.  До заяви стажист може додати мотиваційний лист у довільній формі. На період стажування за стажистом закріплюється керівник стажування з числа керівників структурних підрозділів центральної юстиції, в яких проводиться стажування.

Стажист має право:

1) брати участь у роботі структурного підрозділу – бази стажування та бути присутнім на нарадах такого структурного підрозділу;

2) готувати проєкти документів;

3) з дозволу керівника стажування користуватись інформаційними базами даних, необхідними для виконання завдань, передбачених індивідуальним планом.

Стажист зобов’язаний:

1) у повному обсязі та своєчасно виконувати завдання, передбачені індивідуальним планом стажування, вказівки та доручення керівника стажування;

2) дотримуватись правил етики та культури поведінки;

3) звітувати керівнику стажування про виконання поставлених завдань.

Скористайтесь своїм правом отримати нові знання для подальшої реалізації себе як успішного юриста!
Організація і координація проходження стажування в структурних підрозділах Черкаської області Центрального міжрегіонального управління  Міністерства   юстиції (м.Київ) здійснюється відділом організації роботи та розвитку персоналу у Черкаській області Центрального міжрегіонального управління  Міністерства   юстиції (м.Київ).
Адреса: місто Черкаси, бульвар Шевченка, 185, каб. 256.
Відповідальна особа: головний спеціаліст відділу – Чернова Інна Анатоліївна, контактний телефон (0472) 544134.     

За інформацією Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ).


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *