26.08.2022      161      0
 

Програма ЄС «Креативна Європа» оголосила прийом заявок на конкурси для медіа і журналістів


Наразі відкриті 4 конкурсні пропозиції від Креативної Європи:

 «Журналістські партнерства». Мета – заохотити професійні новинні медіа до системної співпраці, щоб підвищити їхню життєздатність та конкурентоспроможність. Фінальний термін подачі заявки на участь – 7 вересня 2022 року.

«Інноваційні лабораторії». Мета – підтримати розробку інноваційних інструментів, моделей та рішень, які можуть бути застосовані в аудіовізуальному, культурному і творчому секторах. Заохотити інноваційні підходи до створення контенту, доступу, розповсюдження та просування в культурних, творчих секторах та суміжних секторах. Фінальний термін подачі заявки на участь – 7 вересня 2022 року.

«Медійні ради та професійні стандарти». Мета – сприяти міжгалузевій роботі з пристосування до структурних і технологічних змін, з якими стикаються медіа. Посилювати вільне, різноманітне та плюралістичне медіасередовище, якісну журналістику та медіаграмотність, зокрема у цифровому середовищі. Дедлайн подачі заявок на участь – 20 вересня 2022 року.

«Механізм швидкого реагування». Мета – надати практичну допомогу для захисту журналістів, які перебувають під загрозою, зокрема консультації та юридичну підтримку, надання притулку та матеріально-технічної допомоги. Заявки приймають до 20 вересня 2022 року.

Зазначимо, «Креативна Європа» пропонує свою допомогу під час подачі заявок у вигляді безкоштовних консультацій, інформаційної та технічної підтримки процесу подачі заявки.

Контактні дані для отримання консультації:

– тел. (044)504-22-66;

– електрона пошта [email protected].


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *