12.04.2021      448      0
 

“Наша громада”: ТГ області закликають до участі в конкурсі в межах програми USAID


Телеканали ICTV та СТБ спільно з Українським кризовим медіа-центром у рамках програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) оголосили конкурс місцевих проєктів «Наша громада».

Закликають до участі й територіальні громади Черкащини з населенням до 70 тис. Учасниками можуть бути дієві громади, які прагнуть розвивати на місцях освіту, медицину, комунальну сферу, підприємництво, культуру, туризм.

Головна мета конкурсу – підтримати активні та дієві громади, розповісти на національному рівні про місцеві досягнення і зміни у селах та малих містах, показати успішні ініціативи та фінансово підтримати обрану громаду у реалізації проєкту.

Дієві згуртовані громади мають шанс виграти головний приз конкурсу – пів мільйона гривень на втілення важливої, актуальної місцевої ініціативи, яка сприятиме розвитку територіальної громади. Окрім того, 26 громад-фіналістів конкурсу отримають медійну підтримку, адже про них зніматимуть сюжети ICTV та СТБ.

На початковому етапі учасники повинні представити свої ідеї експертному журі та інтернет-авдиторії. Дізнатись детальні умови участі у конкурсі та подати заявку можна на сайті otg.fakty.com.ua Реєстрація учасників триватиме до 30 квітня 2021 р.

За інформацією пресслужби Черкаської ОДА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *