17.02.2021      251      0
 

Електронні сервіси служби зайнятості – швидко, зручно, безпечно!


У своєму прагненні зробити послуги максимально доступними та комфортними для клієнтів Чигиринська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості активно пропонує своїм клієнтам електронні сервіси з надання соціальних послуг громадянам та роботодавцям з використанням Інтернет-технологій:

– «Електронний кабінет роботодавця» – надає можливість: подання звітності до служби зайнятості в режимі онлайн; перегляду укомплектування заявлених вакансій; моніторингу договорів на організацію тимчасових та оплачуваних громадських робіт; перегляду актуальних резюме шукачів роботи та ін. 

Станом на 17 лютого 2021 року у Чигиринській  районній філії Черкаського обласного центру зайнятості вже створено 321 «Електронних кабінетів роботодавця».

– «Електронний кабінет шукача роботи» надає можливість зареєстрованому безробітному створити власне резюме, здійснити підбір роботи, ознайомитись з інформацією про тимчасову зайнятість, можливостями професійного навчання, переглянути дані про заплановані та фактичні відвідування служби зайнятості, скористатись сервісами профорієнтаційної платформи, отримати інформацію щодо нарахувань та виплати допомоги по безробіттю тощо. 

Отримати доступ до сервісу дуже просто. Для створення персонального кабінету необхідно звернутись до служби зайнятості, надати адресу електронної скриньки, логін і пароль, за допомогою яких авторизуватися та отримати доступ до послуг на вебсайті державної служби зайнятості.

Станом на 17 лютого 2021 року у Чигиринській районній філії Черкаського обласного центру зайнятості сервісом скористалась 526 осіб, що становить 67 % від загальної кількості зареєстрованих безробітних.

– «Електронна черга» дозволяє дистанційно записатись на прийом до фахівця служби зайнятості, обравши мету звернення, дату та годину візиту.

З початку 2021 року за допомогою сервісу «Електронної черги» у Чигиринській районній філії Черкаського обласного центру зайнятості вже зареєструвались 30 осіб.

Використовуючи онлайн сервіси служби зайнятості, клієнти відмічають, що це – швидко, зручно та безпечно.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *