21.09.2022      137      0
 

Українські підприємці можуть рік продавати товари на Amazon без комісії


Відтепер українські продавці-експортери можуть продавати свої товари на Аmazon UK та EU, не сплачуючи реферальну комісію, яка в середньому становила 15% з кожного продажу. Такі умови будуть діяти протягом року.

Попри війну, українські підприємці продовжують працювати і розвиватися. Однак багато з них втратили ринок збуту або ж кількість клієнтів значно зменшилась. Тому для багатьох власників бізнесу вихід на міжнародний ринок – це можливість масштабуватися та представити українське всьому світові.

Мінцифра спільно з Укрпоштою, маркетплейс-промоушн агенцією Disqover Agency та Startup Ukraine звернулися до Amazon із закликом підтримати українських продавців. Як результат компанія скасувала реферальну комісію для наших підприємців терміном на 1 рік.

«Для кожного власника бізнесу надзвичайно важлива підтримка з боку держави і світу. Саме тому ми звертаємось до світових компаній із закликом підтримати український малий і середній бізнес. Нові умови для наших підприємців на Amazon – наша спільна перемога на економічному фронті. Тепер українці зможуть просувати свої товари на європейський ринок на більш вигідних умовах», – зазначив Віцепрем’єр-міністр — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«У відповідь на ваш запит підтримати українських продавців на нашому маркетплейсі я радий підтвердити, що зараз ми запроваджуємо спеціальні умови для бізнесу з адресою відправлення в Україні. З 6-го вересня ми знижуємо реферальну комісію до 0% на період 12 місяців для всіх українських продавців на Amazon в Європі та Великобританії», – відповів Ксав‘є Фламанд, Віцепрезидент EU Seller Services.

Нові умови значно полегшують вихід українських компаній на європейський ринок. Раніше реферальна комісія на Amazon з кожного продажу становила від 7 до 17%. Відтепер українські продавці звільняються від цієї комісії.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *