21.09.2022      144      0
 

Для нас цей візит на Черкащину важливий, – Ігор Табурець про зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Канади в Україні пані Ларисою Ґаладзою


На Черкащину з робочим візитом прибула Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні пані Лариса Ґаладза. Пріоритетні напрями подальшої співпраці вона обговорила з очільником області Ігорем Табурцем.

Уряд Канади та весь канадський народ активно підтримують Україну в її боротьбі за свободу та незалежність. Область вже співпрацює з Канадським Червоним Хрестом і його партнерами з української та черкаської організацій.

Зокрема, в питаннях допомоги внутрішньо переміщеним особам, а натепер Черкащина вже прихистила понад 140 тис. жителів постраждалих областей, а також у сфері охорони здоров’я.

– Користуючись нагодою, запропонував канадській стороні подальшу співпрацю в реалізації довгострокових проектів за трьома ключовими напрямами: допомога внутрішньо переміщеним особам, безпека та економіка, – відзначив Ігор Табурець. –  Ми маємо на шаленій швидкості не лише долати наслідки російської агресії, а й впроваджувати нові ініціативи, консолідуючи зусилля всіх партнерів. Над цим і працюємо!

Голова ОВА висловив сподівання, що ця зустріч матиме в подальшому практичні результати.

Офіційну інформацію читайте на наших ресурсах:


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *