12.01.2023      135      0
 

Інформація для громадськості з метою отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферу


ТОВ «ДНІПРОІНВЕСТ-Ч» має намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря для дільниці прийому, зберігання та відпуску рідкого мінерального добрива КАС (карбамідо-аміачна суміш), а також для обладнання прийому, зберігання та відпуску палива, які розташовані на території майнового комплексу за адресою: Черкаський р-н, с. Червона Слобода, вул. М. Вербицького, 28.

Джерелами утворення забруднюючих речовин є залізнична естакада для зливу КАС, пристрій для зливу з автоцистерн, резервуар для зберігання  КАС, фронт наливу палива в автоцистерни, залізнична естакада для зливу палива, резервуари для зберігання бензину та ДП (9 од.), фронт наливу палива в автоцистерни.

Валові викиди забруднюючих речовин складають: аміак – 0,001 т/рік, вуглеводні граничні – 3,837 т/рік, бензол – 0,017 т/рік, ксилол – 0,01 т/рік, толуол – 0,016 т/рік, сірководень – 0,0002 т/рік.

По результатам розрахунку розсіювання викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря не створюють перевищення рівня впливу на атмосферне повітря на межі санітарно-захисної зони та в межах житлової забудови, допустимого санітарними нормами.

Збір зауважень по даному питанню проводить, протягом 30 днів з дати подачі повідомлення, Черкаська обласна військова (державна) адміністрація за адресою: 18001, м.Черкаси, бульв. Шевченка, 185. тел. (0472) 37-22-49. e-mail: [email protected]


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *