19.09.2022      200      0
 

Повідомлення про намір отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря


ТОВ «МАГНІТПРИЛАД» має намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря для проммайданчика, що розташований за адресою: 19001, Черкаська обл., м. Канів, вул. Енергетиків, 179. 

Підприємство займається виготовленням товарів народного споживання, садового інвентарю, скріплювальних виробів, деталей та вузлів точної механіки спеціального призначення, освітлювальної продукції.  Джерелами викидів забруднюючих речовин є технологічне обладнання для механічної та термічної обробки матеріалів, опалювальне обладнання, автотранспорт.

Під час роботи підприємства до атмосфери викидаються забруднюючі речовини: натрію хлорид, водень хлористий (соляна кислота) за молекулою HCl, масло мінеральне нафтове (веретенне, машинне, циліндрове і ін.), натрію гідроксид, азоту діоксид, вуглецю оксид, недиференційований за складом пил, тетрагідронафталін, 2-Етоксіетанол, бутилацетат, спирт етиловий, поліетиленполіамін, епіхлоргідрин, толуол, свинець і його неорганічні сполуки (у перерахунку на свинець), ацетон, ксилол, спирт бутиловий, флюс каніфольний активований (ФКТ), вуглеводні насичені C12-C19 (розчинник РПК-26511 та ін.) у перерахунку на сумарний органічний вуглець, ангідрид сірчистий, пил металевий (легуючих сталей), пил абразивний, кислота сірчана за молекулою H2SO4, формальдегід, пил неорганічний, що містить двоокис кремнію в %: – більше 70 (дінас та ін.), кислота оцтова, стирол, фенол, метилен бромистий 2-Метилбутадієн-1,3 (ізопрен), сажа, заліза оксид (у перерахунку на залізо), марганець і його сполуки (у перерахунку на двоокис марганцю), хром шестивалентний (у перерахунку на триоксид хрому); парникові гази: метан, двоокис, вуглецю, оксид діазоту, НМЛОС. Кількість викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря не перевищує 2,5 т/рік без урахування парникових газів. Кількість парникових газів не перевищує 84 т/рік.

Розрахунками визначено, що викиди в атмосферу носять локальний характер і не перевищують ГДК на території житлової зони та на межі нормативної санітарно-захисної зони.

Зауваження громадських організацій та окремих громадян приймаються протягом 30- ти днів з дня публікації у Черкаській обласній військовій адміністрації за адресою: 18001, Черкаська обл., м. Черкаси, бульв. Шевченка, буд. 185, тел. (0472) 37-29-15, (0472) 33-73-13(0472) 36-11-13, e-mail: [email protected].


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *