19.09.2022      170      0
 

Про актуальні питання життєдіяльності району розглянули на нараді Черкаської РВА


Начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко провела координаційну нараду з керівниками структурних підрозділів.

Про головне у Черкаському районі станом на сьогодні.

Голова району спільно з колективом привітали завідувача сектору з питань усиновлення, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування №1 служби у справах дітей Черкаської районної державної адміністрації Зою Баранюк з ювілеєм. Вручили Почесну грамоту Черкаської обласної державної адміністрації і обласної ради та нагрудний знак до неї.

Безпека та цивільний захист.

Для забезпечення безперешкодного та безпечного руху автомобільного транспорту у територіальних громадах району здійснюється демонтаж неофіційно встановлених блок-постів на автомобільних дорогах державного значення.

На контролі начальника РВА перебуває питання щодо укомплектування кваліфікованими кадрами структурних підрозділів цивільного захисту в територіальних громадах району. Розглядали питання підвищення кіберзахисту інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах, що використовуються в структурних підрозділах Черкаської районної військової адміністрації.

Турбота про дітей.

Спланували проведення засідання комісії з питань захисту прав дитини. На порядку денному засідання – розгляд заяви жителів Черкаського району щодо створення на базі їх родини прийомної сім’ї та влаштування до неї дитини, позбавленої батьківського піклування.

Ремонт доріг.

Підрядною організацією «ДС ПромГруп» проводиться фрезерування ділянки автодороги Н-02 /М-06/ Кременець-Біла Церква-Ржищів-Канів-Софіївка. На цей час укладено асфальтобетонне покриття у селі Грищенці Бобрицької ТГ на площі 250 кв.м. Підрядною організацією ТОВ «Ростдорстрой» проведено експлуатаційний ремонт ділянки автодороги державного значення Н-01 Київ-Знам’янка від с.Косарі до межі із Кіровоградською областю від с.Косарі до м.Кам’янка, укладено 1700 кв.м. асфальтобетону. Цією ж організацією розпочато ремонт на ділянці автодороги Т-24-02 Суботів-Медведівка-Кам’янка.

Продовжується надання допомоги малозабезпеченим громадянам, внутрішньо переміщеним особам, військовим підрозділам.

Кількість внутрішньо переміщених осіб у Черкаському районі станом на 19.09.2022 – 58798 осіб, з них у Черкасах – 25430, Смілі – 6067, Каневі – 4213.Рух гуманітарних вантажів триває. Дякую волонтерам, які продовжують постачати нам допомогу та Черкаській обласній організації Товариства Червоного Хреста. Усе, що отримали, відразу передаємо громадам, громадським волонтерським організаціям та військовим підрозділам згідно з потребами.

Працює «гаряча лінія». Якщо потребуєте допомоги – телефонуйте за номерами: 068 277 48 20, 063 051 37 08, 0 4733 2 00 60.

Працюємо! Переможемо!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *