08.02.2022      182      0
 

У Черкаській РДА комісія ухвалила рішення в інтересах дітей


У Черкаській райдержадміністрації відбулося позачергове засідання комісії з питань захисту прав дитини під керівництвом заступника голови Черкаської райдержадміністрації Богдана Солошенка.

У засіданні взяли участь керівники структурних підрозділів Черкаської райдержадміністрації, представники служб у справах дітей відповідних сільських рад.

Розглянуто заяву прийомних батьків, які виховують 3-х категорійних дітей щодо влаштування на виховання та спільне проживання ще 2-х дітей, позбавлених батьківського піклування, та переведення їх прийомної сім’ї у статус дитячого будинку сімейного типу.

В результаті детального обговорення цього питання та відповідно до вимог чинного законодавства України, комісією одноголосно ухвалено рішення задовольнити заяву.

У ході засідання розглянуто заяву батька, який проживає окремо від дитини, щодо визначення місця проживання його дитини разом з ним.

Після детального обговорення другого питання, заслухавши думку батьків дитини, та, діючи в найвищих інтересах дитини, комісія одноголосно ухвалила рішення залишити місце проживання дитини без змін. Також батькам дитини надано відповідні рекомендації.



Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *