14.09.2021      238      0
 

Утворено ще одну прийомну сім’ю


Одним із пріоритетних завдань голови Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко є забезпечення сімейних форм виховання для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Сьогодні, в приміщенні Черкаської райдержадміністрації, відбулося позачергове засідання комісії з питань захисту прав дитини під керівництвом заступника голови Черкаської райдержадміністрації Богдана Солошенка.На порядку денному розглядалось питання щодо створення прийомної сім’ї і передачу до цієї родини на виховання та спільне проживання дитини.

У засіданні взяли участь: керівники структурних підрозділів Черкаської райдержадміністрації та директор КЗ “Центр надання соціальних послуг” сільської ради Черкаського району.

В ході засідання було розглянуто відповідну заяву подружжя Черкаського району, які мають намір стати прийомними батьками посиротілої дитини. В результаті детального обговорення та відповідно до вимог чинного законодавства України, діючи в інтересах дитини, комісією одноголосно прийнято рішення утворити на базі родини заявників прийомну сім’ю та влаштувати до неї дитину, позбавлену батьківського піклування.

Наразі у Черкаському районі функціонує 15 прийомних сімей та 4 дитячі будинки сімейного типу, в яких проживають і виховуються 54 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *