31.08.2021      194      0
 

Щасливі діти – міцна родина – успішна Україна!


На особистому контролі голови райдержадміністрації Валерії Бандурко перебуває питання щодо стану виховання та утримання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях на території району.

З радістю повідомляємо, що в Черкаському районі створено дитячий будинок сімейного типу. До сім’ї батьків-вихователів Червонослобідської громади влаштовано шестеро діток, які є братами, сестрами. Всього у цій родині знайшли сімейний затишок та любов батьків-вихователів 10 дітей, позбавлених батьківського піклування.

Надзвичайно радіємо і одночасно переймаємося долею кожної дитини, що потребує особливої уваги з боку держави, адже нарешті вони знайшли сімейне тепло та залишають державний заклад.

Для нас головне – діти – наше майбутнє, наші сподівання! Адже майбутнє держави залежить від їхнього сьогодення. Ми це розуміємо та робимо все заради всебічного розвитку підростаючого покоління.

 Наразі у Черкаському районі функціонує 14 прийомних сімей та 4 дитячі будинки сімейного типу, в яких проживають і виховуються 55 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *