22.12.2020      462      0
 

Засідання районної комісії з питань захисту прав дитини


Сьогодні, під керівництвом першого заступника голови Черкаської районної державної адміністрації Миколи ТУРИКА проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини. За результатами роботи комісії було вирішено ряд питань.

Зокрема, жительці Черкаського району надано дозвіл на прийняття нею в дар ½ частини житлового будинку, з врахування того, що користувачем житла є та залишається її малолітня дитина.

Розглянуто та задоволено 2 заяви матерів, щодо визначення місця проживання їх дітей з ними. З метою організації соціального захисту двох дітей однієї з матерів, яка ухиляється від виконання своїх батьківських обов’язків, затверджено персональний склад міждисциплінарної команди та індивідуальні плани соціального захисту цих дітей.

Також розглянуто повідомлення адміністрації загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Черкаської районної ради Черкаської області щодо стану виконання батьківських обов’язків матір’ю відносно дитини з особливими освітніми потребами та за результатами розгляду якого прийнято відповідне рішення, на вирішення даного подання.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *