16.04.2020      236      0
 

Громади проти COVID-19: Асоціація ОТГ презентувала спеціалізовану інтернет-сторінку


Асоціація Об’єднаних територіальних громад  презентувала  спеціалізовану інтернет-сторінку «Громади проти COVID-19» (https://razom.hromady.org), яку створила за підтримки Шведсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» SKL International.

«Громади проти COVID-19» – це збірник практик, що стане у пригоді органам місцевого самоврядування в умовах протидії поширенню  пандемії коронавірусу. Під час створення інтернет-сторінки за приклад була взята ідея американської асоціації ICMA, а також враховано досвід українських, польських та шведських муніципалітетів.

На сторінці можна знайти актуальну інформацію, як працювати в нових умовах, а саме: як організувати роботу виконавчих органів місцевого самоврядування в період карантину, як оптимізувати заходи з протидії COVID-19 на об’єктах житлового господарства та організувати безперебійне забезпечення водою, теплом, вивезення сміття, прибирання та дезінфекції, також роботу соціальних служб для підтримки соціально вразливих груп населення та тих осіб, що перебувають на карантині, як самоорганізовуватись в нових умовах.

За інформацією сайту Децентралізація


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *