20.01.2023      129      0
 

Район продовжує надавати та отримувати допомогу


У Черкаському районі триває рух гуманітарних вантажів.

Передали до КНП «Смілянська багатопрофільна лікарня імені Софії Бобринської» Балаклеївської сільської ради електричні лікарняні ліжка, приліжкові лікарняні тумбочки, дитячі крісла для купання, ходунки для дорослих, підгузки.


Висловлюємо подяку за цю допомогу Асоціації українців у Великобританії, м.Единбург, компанії «Babylife line», пані Andrea Fraser, закладу «Ayrshirr Hospice», голові благодійного фонду «Фундація «Обереги України» Ігорю Склянку та директору благодійної організації «Україна живе 2022» Борису Пахолі.

Гуманітарний хаб-склад району поповнили волонтери Олександр Темноход та Віталій Колісник. Вони доставили з Італії консервацію, дитяче пюре, каву, макаронні вироби, печиво, гелі для душу, ковдри, засоби гігієни для дорослих, медикаменти та одяг.

Дякуємо українським та закордонним волонтерам і благодійникам!


Отримані вантажі передаються громадам, військовим підрозділам, громадським організаціям для потреб ВПО, наших захисників і захисниць та мешканців постраждалих регіонів.

Відвантажено Будищенській громаді печиво, дитяче пюре, джем, овочеву консервацію, макаронні вироби, засоби гігієни для дорослих і дітей, шампуні та гелі для душу.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *