17.11.2022      188      0
 

Начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко інформує про рух гуманітарних вантажів в районі


Гуманітарний хаб-склад району поповнився благодійною допомогою з Італії.

Валерія Бандурко подякувала за це волонтеру Віталію Юцевичу.

Зубні пасти, рис, вологі серветки, овочева консервація, печиво, кава, макарони, медикаменти, одяг, ковдри – це те, що небайдужі закордонні партнери передають волонтерами до України.

Все отримане передаємо громадським волонтерським організаціям, військовим підрозділам та територіальним громадам, де допомогу отримують вимушені переселенці.

Сагунівська громада отримала макарони, енергетичні напої, дитячі каші та пюре, печиво, підгузки, харчування для діабетиків, овочеву консервацію, джем, сухе молоко, дитяче харчування, рис, каву, томат, шампуні, корм для тварин, одяг, рідке мило та ковдри.

Степанківській громаді відвантажили макарони, овочеву консервацію, рис, дитяче харчування, кашу дитячу, печиво та шампуні.

Михайлівська громада отримала борошно відповідно до вказаної потреби.

Березняківській громаді відвантажили дитячі каші та пюре, овочеву консервацію, макарони, гелі для душу, шампуні, одяг, ковдри, засоби гігієни для дорослих та дітей.

Картоплю, капусту, яблука, цибулю, моркву та буряки отримав КЗ «Черкаський обласний протитуберкульозний диспансер» (с.Геронимівка).

Макарони, каву, печиво, сухе молоко, рис, овочеву, рибну та м’ясну консервацію, цибулю, мед та яблука передали військовим підрозділам.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *