22.04.2024      35      0
 

Пріоритет нашої роботи – безпека жителів району, допомога постраждалим регіонам країни та підтримка захисників і захисниць, – Валерія Бандурко


Ці надважливі питання першочергово обговорила начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко на апаратній нараді із керівниками структурних підрозділів.

Валерія Бандурко поінформувала про підготовку чергового траншу допомоги для військових. “Шукаємо нові шляхи і можливості. Спільно із громадами, волонтерами, соціально відповідальним бізнесом намагаємося виконувати запити всіх, хто звертається”, – зазначила очільниця РВА.

– Командно, відвідали та підтримали Харківську область. Долучилися до вантажу підтримки для харків’ян. Від району передали 19 генераторів. А також павербанки, пальне, продуктові набори, солодощі. Дякую тим, хто підтримав ініціативу і надав допомогу, – розповіла Валерія Бандурко.

На Черкащині за минулу ніч випало 60% місячної норми опадів. У частині населених пунктів можливе підвищення водності річки Дніпро. У верхній частині Кременчуцького водосховища можливі різкі коливання рівнів води з досягненням та утриманням відміток затоплення заплав та понижених прирічкових територій у регіоні. Тримаємо ситуацію під контролем, всі безпосередньо відповідальні служби – напоготові.

– Українці, ми відрізняємося від ворога тим, що з повагою ставимося до природи, всього живого та піклуємося одне про одного, – зазначила Валерія Бандурко, – У територіальних громадах тривають Дні благоустрою. Ця щорічна Всеукраїнська акція згуртовує та спонукає подбати про довкілля і чистоту наших сіл і містечок. Без великих фінансових затрат можна піклуватися про нашу планету. Адже, це – наш дім і нам тут жити.

Не залишаємо поза увагою тих, хто через війну тепер наново налагоджує життя у Черкаському районі. Станом на 22.04.2024 загальна кількість зареєстрованих ВПО становить 53 941 особа, з них: у Черкасах – 26 006 осіб, Смілі – 6 326 осіб та у Каневі – 3 730 осіб. Район без вищезазначених міст – 17 879 осіб.

– Працюймо кожен на своєму фронті. Цінуймо працю – свою і інших людей! Слава Збройним Силам України! Слава Україні! – резюмувала очільниця РВА.

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *