22.04.2024      28      0
 

Так має бути, адже ми єдині: Черкаський район долучився до вантажу підтримки харків’ян


Від Черкащини харків’янам відвезли 54 генератори різної потужності, 4 зарядні станції, павербанки, паливо та будівельну плівку. Про підтримку стійких українців розповіла начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко.

– Це була дуже насичена поїздка. Проїхали сотні кілометрів. Майже доба у дорозі і три дні самої підготовки до неї, – зауважила очільниця РВА.

– Противник обстрілює це місто по декілька разів на добу, застосовуючи ракети та потужні авіаційні снаряди. Б’є по критичній інфраструктурі. Тому ми є і будемо поруч із жителям Харківщини, – наголосила Валерія Бандурко.

Валерія Бандурко подякувала за стійку Харківщину начальнику Харківської ОВА Олег Синєгубов та кожному жителю області.

Очільниця РВА подякувала громадам Черкаського району, які долучилися до збору гуманітарного вантажу, соціально відповідальному бізнесу і волонтерам.

– Дякую Черкаській районній раді і колективу Черкаської районної військової адміністрації за постійну підтримку. За те, що ніколи не стає зайвих питань, що є розуміння наскільки важлива зараз допомога один одному, – зазначила Валерія Бандурко.

– Ситуація справді там складна, але наші воїни бʼються, а ми їх підтримуємо, допомагаємо в тилу і допомагаємо регіонам нашої країни, які страждають від руйнувань ворогом в рази більше від нас, – наголосила начальниця РВА.

Telegram:
https://t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *